Film Önerisi; I Can Quit Whenever I Want


film, film önerisi, i cant quit whenever i want, istediğimde bırakırım, film izle, komedi, suç, aksiyon


Haftasonu geldi ve her zamanki gibi yine canınız sıkılıyor ise, size yine harika  bir film önerimiz var. Komedi, suç ve aksiyon kategorisinde bulunan I Can Quit Whenever I Want (İstediğimde Bırakırım) tamda sıkıcı geçen gününüzü değiştirecek tarzda.

6 Ocak 2014 'de gösterime giren ve 7 ödül alan ayrıca 22 ödüle aday gösterilen İtalyan yapımı filmde, hayatı zorluklar içinde geçen bir kimyagerin hayatını ele alınıyor. Zaten kötü giden hayatına bir de üniversiteden atılması eklenince iyice çıkmaza giren kimyager, yine kendisi gibi çeşitli bölümlerde doktora yapmış ve insanlar tarafından dışlanan 6 arkadaşı ile bir çete kurmaya karar verir. Kendisinin hazırlayacağı ve tamamen yasal maddelerden oluşacak bir uyuşturucuyu piyasaya sürerek hayatlarını değiştireceklerini düşünürler.

Başta işler tamda istedikleri gibi gider fakat işler bir noktadan sonra boylarını aşmaya başlar ve çıkmaza girmeye başlarlar. Daha fazla ayrıntı vermeden sizi filmin fragmanı ile baş başa bırakıyoruz. Filmde suç işlenmesine rağmen neredeyse hiç argo kullanılmamış olması da oldukça dikkatimizi çekti.

İyi seyirler! :)




Yazar Hakkında;

Roman okuyan, film izleyen cok yönlü maymun. Almanca öğrenmeye çalışan bir mann. Köşe yazarıyım. Evin her köşesinde yazarım. Ayrıca Türk düşünürüyüm. Sürekli düşünürüm.

Bugün En Çok Okunan Yazılar

Sponsor Bağlantı