Göz Renginize Göre Karakter Analizi

göz rengi, göz rengine göre karakter analizi, kişilik analizi, göz rengine göre insan


İnsanların kişilikleri hakkında ipucu veren sayısız etken vardır. Sevdikleri meyvelere göre kişilik analizinden tutun, imzalarına göre kişilik analizi gibi bir çok çalışma yapılmıştır.

Bu araştırmaların sonuçlarına ne kadar güvenilir tartışma konusudur elbette fakat akla en uygun geleni, göz rengine göre kişilik analizidir. Göz rengine göre insanların karakterleri hakkında ipucu veren en son çalışmanın sonuçlarını listeledik.

Siyah gözlü kişiler;


Olaylar karşısında çok çabuk heyecanlanırlar. Disiplinli ve düzenli olmayı severler. Duygu yüklü olan bu kişilerin sevgisi ve kindarlığı oldukça kuvvetlidir. Karşılarında ki insanı daima idare etme eğilimindedirler.

Yeşil gözlü kişiler;


Sevdikleri insanları kırmaktan çok çekinen bir karakterleri vardır. Kırıcı olmamak için çok dikkat ederler fakat yaratılışları itibariyle biraz asabi bir yapıları vardır.

Mavi gözlü kişiler;


Enerji dolu, karar verme kabiliyetleri oldukça gelişmiş, pozitif yönde gelişmiş olan, durağan olmayı hiç sevmeyen kişilerdir. Elleri oldukça açıktır. Değişimden korkmazlar fakat biraz hayalperesttirler.

Ela gözlü kişiler;


Sezgisel güçleri çok yüsektir ve hassas bir kalpleri vardır. Gururlarına çok düşkündürler. Bir defa gururları kırıldı mı, asla afları olmaz.

Kahverengi gözlü kişiler;


En kötü yönleri, her yerde sırlarını çok çabuk açıklamalarıdır. Dünyaya adeta kapalı gözlerle bakarlar. Kendilerini idare ettirmek konusunda oldukça da isteksizdirler.

Yazar Hakkında;

Roman okuyan, film izleyen cok yönlü maymun. Almanca öğrenmeye çalışan bir mann. Köşe yazarıyım. Evin her köşesinde yazarım. Ayrıca Türk düşünürüyüm. Sürekli düşünürüm.

Bugün En Çok Okunan Yazılar

Sponsor Bağlantı