Akıllı Bardak Vessyl ile tanıştınız mı?

akıllı bardak vessyl, akıllı bardak, kalori hesaplayan bardak


Teknoloji her alanda olduğu gibi, sağlık sektöründe de olağanca hızlı şekilde kullanılmaya devam ediyor. Bugün kalp ritmimizden yürüdüğünüz mesafeye, kanımızda ki şekeri ölmekten yaktığımız kalori hesabına kadar her şeyi, gelişen teknoloji sayesinde, elektronik cihazlarla kendimiz kolayca öğrenebiliyoruz.

Her şeyin akıllısı olmaya başladığı gibi artık bardağında bir akıllısı var. İçine ne koyduğunuzu anlayan akıllı bardak Vessyl, su, kahve, çay, bira gibi çeşitli içerikleri hemen algılayarak, size kalori hesabını çıkartarak gösteriyor.

Bununla da kalmayan Vessyl, günlük su ihtiyacınızı karşılamaya yönelik özelliklerde barındırıyor. 2015 yılının başında satışa sunulması beklenen akıllı bardak Vessyl 'nin satış fiyatı ise tahminlere göre 99 dolar civarı olacak. Tabi bu ön sipariş fiyatı. Seri üretimde 199 dolar olacağı varsayılıyor.


Yazar Hakkında;

Roman okuyan, film izleyen cok yönlü maymun. Almanca öğrenmeye çalışan bir mann. Köşe yazarıyım. Evin her köşesinde yazarım. Ayrıca Türk düşünürüyüm. Sürekli düşünürüm.

Bugün En Çok Okunan Yazılar

Sponsor Bağlantı