Facebook 'da Konuştuğunuz Kişilerin Konumlarını Takip Edebilirsiniz


marauders map, chrome, uzantı, facebook, konum bulma, takip etme


Artık Facebook 'da ki arkadaşlarınızın yerlerini dakika dakika izleyebileceğinizi biliyor muydunuz? Üstelik bunu yapabilmeniz için tek ihtiyacınız olan, ufak bir Chrome eklentisi.

ABD 'li yazılım mühendisi olan Aran Khanna tarafından geliştirilen bir uzantı, Facebook arkadaşlarımızın gün içerisinde neler yaptığını, nerelere gittiğini ve gittikleri ortamda ne kadar süre kaldıkları hakkında bilgi almamızı sağlıyor. Bunun dışında eğer takip ettiğiniz kişinin nelerden hoşlandığını, ne tarz ortamlarda bulunduğunu ve sosyal yaşantısı hakkında bilgi toplamak istiyorsanız bu uzantıyı mutlaka kullanın.


konum bulma, arkadaşım nerede


Khanna ayrıca geliştirdiği bu uzantı sayesinde arkadaş listesine bulunmayan insanları bile takip edebildiğini açıklamış fakat bu özellik elbette ki biz kullanıcılara kapalı :)

Bizim ülkemizde "Dur bakalım benim hatun nerelerde?" veya "Benim öküz acaba nerelerde Whatsapp 'dan da yazmıyor." gibi düşüncelerle kullanılacağı düpedüz belli olan Marauders Map uzantısını buradan indirip kullanmaya başlayabilirsiniz.


Yazar Hakkında;

Roman okuyan, film izleyen cok yönlü maymun. Almanca öğrenmeye çalışan bir mann. Köşe yazarıyım. Evin her köşesinde yazarım. Ayrıca Türk düşünürüyüm. Sürekli düşünürüm.

Bugün En Çok Okunan Yazılar

Sponsor Bağlantı