Twitter 'da Reklam Tweetlerinden Kurtuma Yolu


twitter troll, trollerden kurtulma, twitter reklam tweetlerinden kurtulma, reklamlardan kurtulma yolları, reklam tweetlerini engelleme


Twitter
'da ki en büyük problemlerden birisi, hiç şüphesiz her etikete atılan reklam içerikli tweetler. Hatta bununla da yetinmeyip, artık direkt insanlara mention (Yanıt) atıp, sizi reklama boğmaya başlayan, troll dediğimiz bir kitle var fakat Twitter yetkilileri, nihayet bu soruna karşı bir şeyler yapmaya karar verdi.

Her etikette cirit atan bu troll sınıfına yeni bir filtre geliyor. "Kalite Filtresi" isimli bu yeni uygulamayı etkinleştirdiğiniz taktirde, taciz ve tehdit içeren, kopya içerik olan veya Twitter tarafından şüpheli sınıfında olan hesaplardan gönderilen tweetleri, sizi takip etseler bile artık görmeyeceksiniz.

Bu özelliğin şimdilik sadece doğrulanmış hesaplar (Hani şu nicklerinin yanında mavi tık olan kadirşinaz kişiler) için olduğunu belirtelim. Yakın bir sürede bu özelliğin bütün kullanıcılar için açılacağını şimdiden duyuralım. Bu özelliği kullanabileceğiniz gibi pasif hale getirerek, reklam görmeye devam edebilirsiniz.

Twitter 'ın troll hesaplarla mücadele etmek için hizmete sunacağı Kalite Filtresi tüm kullanıcılara aktif hale geldiğinde nasıl kullanacağınızı, yazımıza daha sonra ekleyeceğiz. 


Yazar Hakkında;

Roman okuyan, film izleyen cok yönlü maymun. Almanca öğrenmeye çalışan bir mann. Köşe yazarıyım. Evin her köşesinde yazarım. Ayrıca Türk düşünürüyüm. Sürekli düşünürüm.

Bugün En Çok Okunan Yazılar

Sponsor Bağlantı