Kariyer ve Yaşam Semineri, Sakarya Üniversitesi 'nde Sizi Bekliyor!

kariyer ve yaşam, kariyer ve yaşam semineri, sakarya üniversitesi, saüemk, ücretsiz etkinlik, sertivikalı etkinlik


Türkiye 'nin en aktif iş ve kariyer kulüplerinden birisi olan Sakarya Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Kulübü (SAÜEMK), 5 Aralık 2014 'de, farklı bir etkinlikle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Yaşam şartlarının dinamik olarak değiştiği ve zorlaştığı günümüzde kariyer ve yaşam arasındaki ilişki her kesim tarafından konuşulmaya başlanıyor. Düzenlenecek Kariyer ve Yaşam etkinliğinde de, kariyer ve yaşam hakkında alanında uzman kişi ve kurumlar katılımcılarla buluşturulacak.

Organizasyon boyunca yapılacak olan sunum ve eğitimlerle organizasyona katılan tüm konuşmacı, akademisyen ve üst düzey yöneticilerle konuşma fırsatı bulabileceğiniz gibi, aklınızdaki sorulara bire bir  cevap alırken, konuşmacıların deneyimlerini birinci ağızdan dinleme fırsatı bulacaksınız.

Kariyer ve Yaşam Etkinlik Programı;


13.00–13.15 Cambridge College “Kariyerin Dili”
13.15–14.30 Kariyer.Net ‘ten “Kariyer Tüyoları”
14.30–14.45 Kahve Arası
14.45–16.15 Fırat ÇAKIR – Yaşam Koçu “Ölünceye Kadar Ölümsüzsün !”

Yer; Sakarya Üniversitesi Kültür Ve Kongre Merkezi

Etkinliğe dışarıdan katılım kabul ediliyor ve tamamen ücretsiz. Aynı zamanda katılımcılara sertifika da verilecek. Tek yapmanız gereken, sertifikanızın adınıza düzenlenmesi ve size bilet gönderilmesi için, burada ki formu doldurmak. Daha detaylı bilgiyi, etkinliğin Facebook sayfasında bulabilirsiniz.

Yazar Hakkında;

Roman okuyan, film izleyen cok yönlü maymun. Almanca öğrenmeye çalışan bir mann. Köşe yazarıyım. Evin her köşesinde yazarım. Ayrıca Türk düşünürüyüm. Sürekli düşünürüm.

Bugün En Çok Okunan Yazılar

Sponsor Bağlantı