Harekete Geçiren Mobilya; Stir Kinetic Desk

stir kinetic desk, akıllı masa, akıllı mobilya, teknoloji


Günümüzde hemen herkes, masa başı iş ilanlarına bakar ve bu tür bir işe yerleşmekle uğraşırken, aslında oturarak çalışmanın hiç sanıldığı gibi zevkli ve kolay olmadığını, insan sağlığı için yararından fazla zararı olduğunu hem bu tür bir işte çalışanlardan sık sık duyabilirsiniz, hem de tıbbi olarak ispatlanmış bir sürü kanıtının olduğu bilinmektedir.

Günün belli bir süresini ayakta geçirmek, insan ömrünü uzatabilir. İnsanların çoğu bunun bilincinde olmasına rağmen, yine de ofislerinde çalışma masalarından kalkmaya üşenmektedirler. İşte tam bu noktada, yine teknoloji yardımımıza koşuyor ve kabaca akıllı masa diyebileceğimiz, Stir Kinetic Desk 'i hizmetimize sunuyor.

Nedir bu Stir Kinetic Desk ?

Kinetic Desk, kullanıcıları kalkıp hareket etmeleri için teşvik eden yeni bir sistem.. Bu sistemi kullanan kullanıcı, dokunmatik ekran sayesinde, günün ne kadar saatini oturarak veya ne kadar saatini ayakta geçireceğini programlayabiliyor. 

Bu programlamadan sonra, çalışma masası dizginleri eline alıyor ve programlandığı şekilde kullanıcıyı uyarıyor. Tabi ki kullanıcı isterse bu dürtmeyi reddedebilir ama bu tür ufak uyarılara uyarak, vücut sağlığını koruyabilir.

Bunun dışında masa sayesinde akıllı telefon ve tablet gibi cihazlarını şarj edebilir, bluetooth sayesinde veri alışverişi yapabilirsiniz. İşte Stir Kinetic Desk 'in tanıtım videosu;




Yazar Hakkında;

Roman okuyan, film izleyen cok yönlü maymun. Almanca öğrenmeye çalışan bir mann. Köşe yazarıyım. Evin her köşesinde yazarım. Ayrıca Türk düşünürüyüm. Sürekli düşünürüm.

Bugün En Çok Okunan Yazılar

Sponsor Bağlantı