Fotoğraflara Noel Baba Şapkası Nasıl Eklenir?

yılbaşı, yeniyıl, neol baba şapkası, noel baba şapkası ekleme, noel baba şapkası nasıl eklenir, noel baba şapkası ekleme


Bir yılın daha sonuna gelirken, yeni bir yıla hızla yaklaştığımız şu günlerde, insanlar birbirlerine hediye almak gibi hoş bir telaşa düşmüşken, bu telaşın bir de sosyal ağlarda cerayan eden bir şeklide var elbette.

Çoğu sosyal medya kullanıcısı, avatarlarında kullandıkları fotoğraflara noel baba şapkası ekleyerek güncelleme başladı. Bunu nasıl yapacağını bilmeyenler için, internet yardımıyla hem online olarak yapabilecekleri siteleri, hem de çeşitli fotoğraf düzenleme programlarında düzenleyerek kullanabilecekleri ve fotoğraflara noel baba şapkası ekleme işlemini yapmaları için yardımcı olacağız.

Online sitelerden fotoğraflara noel baba şapkası ekleme


Bu işi programlarla uğraşmadan halletmek isteyenler bu siteyi kullanarak fotoğraflarını düzenleyebilirler. Bir başka online editör seçeneği ise burada ki site. Yine rahatlıkla düzenleme yapabilirsiniz. Eğer ilk iki site karışık geldiyse bir de burayı deneyebilirsiniz.

Photoshop veya buna benzer programları kullanarak, fotoğraflarını kendisi düzenlemek isteyenler içinde 3 noel baba şapkasını sizinle paylaşıyoruz. Dilediğinizi kullanabilirsiniz.

Şimdiden yeni yılınız kutlu olsun! :)













Yazar Hakkında;

Roman okuyan, film izleyen cok yönlü maymun. Almanca öğrenmeye çalışan bir mann. Köşe yazarıyım. Evin her köşesinde yazarım. Ayrıca Türk düşünürüyüm. Sürekli düşünürüm.

Bugün En Çok Okunan Yazılar

Sponsor Bağlantı