Film Önerisi; As Above So Below

as above so below, film önerisi, derin kabus, movie, as above so below türkçe dublaj, türkçe altyazı


Arkeoloji ve tarihe meraklıysanız, kendinizi birebir yapılan araştırmanın içinde bulacağınız, bunu hissederken de biraz korkup, bazen gerileceğiniz çok güzel bir film önerimiz var.

Fransız bir arkeolog, Paris sokaklarının altında, sayısız ruhun ebedi yuvası olan ve kilometrelerce uzandığını tahmin ettiği mezarlar bulur fakat bunu kanıtlayamadığı için kimseyi inandıramaz ve üstüne bir de deli damgası yer. Tüm bu olumsuz eleştirilere dayanamayıp intihar eden arkeoloğun bu görevini devam ettirmek ise kızı Scarlett 'e kalır.

Scarlett işi tamamlamayı kafasına koyar ve erkek arkadaşıyla birlikte, daha önce bu işi denemiş olan bir ekip bularak, başlarına geleceklerden habersiz olarak yer altına inerler ve sayısız tuzak ve bilmecenin olduğu şehir altında hayatta kalma mücadelesi verirler.

Bizim ülkemizden de bir kaç sahnede bahsedildiği bu filmi seveceğinizi düşünüyoruz. Filmin Türkçe Dublaj ve Türkçe Altyazı versiyonlarını internette rahatlıkla bulabilirsiniz.

Biz fragmanını paylaşarak bu yazımızı sonlandırıyoruz. İyi seyirler!




Yazar Hakkında;

Roman okuyan, film izleyen cok yönlü maymun. Almanca öğrenmeye çalışan bir mann. Köşe yazarıyım. Evin her köşesinde yazarım. Ayrıca Türk düşünürüyüm. Sürekli düşünürüm.

Bugün En Çok Okunan Yazılar

Sponsor Bağlantı