Mobil Çalışanlara Ucuz Ofis; Urban Station



Günümüzde artık dünyada ve Türkiye 'de, mobil çalışan insanların sayısı gün geçtikçe artış gösteriyor. Bu yüzden elinde dizüstü bilgisayarı veya akıllı cep telefonu olanlar, işlerini ya kendi evlerinde ya da internetin bulunduğu pastane, kafe benzeri yerlerde yürütmeye çalışıyor.

Kalabalık ortamlarda işini yürütmekte zorlanan mobil çalışanların yaşadığı bu sıkıntıyı gören Gökhan Beydoğan 'ın başı çektiği girişimciler, Türkiye 'de ofis-kafe zinciri olan Urban Station 'u kurdu. 

2012 'de hayata geçen proje ile bugüne kadar İstanbul 'da Maslak, Şişhane, Pera, Kavacık, Galata ve Ümraniye 'de açılan Urban Station kafe ofisler, kısa süre önce İzmir 'den başlayarak Anadolu 'ya da yayılmayı hedefliyor. 

Urban Station 'ı kullanıcıları, sınırsız internetten yararlanabiliyorlar ve çalıştıkları süre boyunca yapılan ikramlardan sınırsız olarak yararlanabiliyorlar. İlk saati 10 TL, sonraki saatler ise 8 TL olarak ücretlendiriliyor.

Ekip, bugüne kadar 5 şube için 5 milyon lira yatırım yapmış. Aylık ciroları 300.000 TL 'ye ulaşmış durumda. Ekibin yeni hedefi ise, 2016 yılına kadar 30 kafe-ofis  sayısına ulaşmak. Ciro hedefleri ise 15 milyon lira. Yurt dışında çalışma hedefi de olan ekibin ilk olarak Almanya, İspanya, Hollanda ve İngiltere 'de şube açması bekleniyor. 

Yazar Hakkında;

Roman okuyan, film izleyen cok yönlü maymun. Almanca öğrenmeye çalışan bir mann. Köşe yazarıyım. Evin her köşesinde yazarım. Ayrıca Türk düşünürüyüm. Sürekli düşünürüm.

Bugün En Çok Okunan Yazılar

Sponsor Bağlantı