Anadolu Üniversitesi Öğrencilerine Müjde

microsoft açık akademi, anadolu üniversitesi, yazılım geliştirme, uygulama geliştirme, office 365


Anadolu Üniversitesi ve Microsoft Türkiye 'nin yaptığı işbirliği sonucunda, yazılımla ilgilenen öğrencilere kaçırılmaması gereken bir fırsat sunuldu.  Proje, Anadolu Üniversitesi öğrencilerinin uygulama geliştirme becerilerini geliştirmesi amacıyla Açık Akademi eğitimlerinden yaranlanmaları ve Dreamspark üyeliğiyle tüm uygulama geliştirme araçlarına ücretsiz olarak ulaşma imkanı tanıyor.

Ayrıca bu ortak çalışmaya ek olarak, öğrenciler Office 365 'ten de ücretsiz olarak yararlanabilecek. Bununla beraber Microsoft Türkiye 'nin sosyal sorumluluk projesi olan  Microsoft Açık Akademi www.acikakademi.com sitesi aracılığıyla yazılım geliştirme konusunda eğitim alma imkanı da bulacaklar.

Bu eğitimlerde öğrenciler, çevrimiçi sınıflarda etkileşimli olarak uygulama geliştmenin tüm detaylarını öğrenme fırsatını yakalayacaklar.

Dreamspark ve Açık Akademi üzerinde öğrencilere sunulan bu özel fırsatlardan yararlanmak için öğrencilerin anadolu.edu.tr uzantılı e-posta adresleriyle sistemlere kayıt olmaları yeterli oluyor.


Yazar Hakkında;

Roman okuyan, film izleyen cok yönlü maymun. Almanca öğrenmeye çalışan bir mann. Köşe yazarıyım. Evin her köşesinde yazarım. Ayrıca Türk düşünürüyüm. Sürekli düşünürüm.

Bugün En Çok Okunan Yazılar

Sponsor Bağlantı